Search
Search
Search

SHOP

SHOP

Meer dan 40 startende ondernemers en makers bieden hier hun producten te koop aan. Van voeding tot kleding, van verzorgingsproducten tot interieurspullen… Het aanbod is even divers als uitgebreid, maar heeft wel één rode draad: alle producten zijn lokaal, duurzaam, Fair Trade, handgemaakt of hebben een uniek verhaal.

Meer dan 40 startende ondernemers en makers bieden hier hun producten te koop aan. Van voeding tot kleding, van verzorgingsproducten tot interieurspullen… Het aanbod is even divers als uitgebreid, maar heeft wel één rode draad: alle producten zijn lokaal, duurzaam, Fair Trade, handgemaakt of hebben een uniek verhaal.

Standhouders

Standhouders

10 voor Twaalf

10voortwaalf maakt interieurobjecten en kleine gebruiksvoorwerpen met atelier-overschotten van meubelmakerij n°12.
Bij maatwerk blijven immers regelmatig stukken van een bepaald materiaal over; te klein om nog te dienen voor een nieuw meubel, maar zeker te mooi om zomaar weg te gooien.

Lees meer …

10voortwaalf maakt u interieurobjecten en kleine gebruiksvoorwerpen met atelier-overschotten van meubelmakerij n°12.

Lees meer …

Atelier G

_atelier_g: zeefdrukken, wijsheden en patronen
Met prikkels uit het dagelijkse leven gaat Goele van _atelier_g aan de slag. Soms is het een zin, die inspireert en meteen een beeld oproept. Soms een kleurencombinatie die vraagt om gedrukt te worden. 

Lees meer … 

_atelier_g: zeefdrukken, wijsheden en patronen
Met prikkels uit het dagelijkse leven gaat Goele van _atelier_g aan de slag. 

Lees meer … 

Ateljee g

Ateljee g, dat is Gert Van Daele. Ze werkt en woont samen met manlief en haar 2 kinderen in Borgerhout.

Ze maakt sfeervolle en vrolijke illustraties waarin dieren van centraal staan. Haar favoriete technieken zijn aquarel, chinese inkt op rijstpapier en druktechnieken

Lees meer …

ateljee g, dat is Gert Van Daele. Ze werkt en woont samen met manlief en haar 2 kinderen in Borgerhout.

Lees meer …

Blad Steen Schaar

Hey! Wij zijn Freya en Tine. 2 vriendinnen die elkaar al 15 jaar kennen. De laatste jaren werden planten steeds meer onderdeel van onze gesprekken. Ja, wij sturen elkaar (nog steeds) super excited berichtjes als een plant een nieuw blad krijgt.

Lees meer … 

Hey! Wij zijn Freya en Tine. 2 vriendinnen die elkaar al 15 jaar kennen. De laatste jaren werden 

Lees meer … 

Blikzum

BLIKZUM is het label van Borgerhoutenaar en grafisch vormgever Antoine Beau Man. Antoine ontwerpt alle prints zelf, met de ambitie om wat kleur toe te voegen aan jouw interieur. Milieubewustzijn staat bij hem hoog in het vaandel : de kussens zijn gemaakt van stevig katoen uit ecologische landbouw, en de inkt die gebruikt wordt voor de prints heeft een speciaal ecologisch label.

Lees meer … 

BLIKZUM is het label van Borgerhoutenaar en grafisch vormgever Antoine Beau Man. Antoine ontwerpt alle prints zelf, met de ambitie om wat kleur toe te voegen aan jouw interieur.

Lees meer … 

Ça Va Savon

Het begon allemaal met een idee van eenvoud: als water rechtstreeks uit onze kraan komt, waarom zouden we het dan verpakken in wegwerp plastic en het de halve wereld rondsturen? Dit gebeurt nochtans bij heel veel cosmeticaproducten. Douchegels bestaan bijvoorbeeld uit meer dan 80% water !

Lees meer …

Het begon allemaal met een idee van eenvoud: als water rechtstreeks uit onze kraan komt, waarom zouden we 

Lees meer …

Coup de Chocolat

Coup de chocolat maakt chocolade waar je even voor moet gaan zitten. Onze chocolade laat zich proeven zoals een goede wijn: de terroir zit in de groeven en het verhaal in elke ‘krak’.

Coup de chocolat dat zijn eerlijke origine chocolades,

Lees meer …

Coup de chocolat maakt chocolade waar je even voor moet gaan zitten. Onze chocolade laat zich proeven zoals

Lees meer …

Crazyclage

CRAZYCLAGE is een juweelontwerpbureau ontstaan in hartje Antwerpen en volledig gericht op de ontwikkeling van een duurzaam, eerlijk en etisch gefundeerd economisch model. We ontwikkelen uitdagende ontwerpen met een niet alledaags karakter waarbij we de lokale en eerlijke handel ondersteunen.

Lees meer …

CRAZYCLAGE is een juweelontwerpbureau ontstaan in hartje Antwerpen en volledig gericht op de ontwikkeling van een duurzaam, eerlijk en etisch gefundeerd economisch model.

Lees meer …

De Reuzen vzw

De Reuzen vzw brengt de meer dan driehonderd jaar oude Reuskens van Borgerhout tot leven en betrekken zoveel mogelijk mensen bij dit gemeenschapsvormend project. Via uiteenlopende activiteiten en evenementen werken we een heel jaar lang toe naar de feestelijke en kleurrijke reuzenstoet.

Lees meer …

De Reuzen vzw brengt de meer dan driehonderd jaar oude Reuskens van Borgerhout tot leven en betrekken 

Lees meer …

De Siroperie

De Siroperie maakt veelzijdige, ambachtelijke siropen met lokale en biologische ingrediënten. De ideale basis voor homemade limonades, ice teas, mocktails, cocktails én heerlijke warme dranken. Alle siropen worden zorgvuldig geproduceerd met verse vruchten, kruiden en biologische ruwe rietsuiker.

Lees meer …

Ontdek De Siroperie, waar ambacht en kwaliteit samenkomen in veelzijdige siropen. Gemaakt van lokale,

Lees meer …

Fennabee

Ik ben Fenna Bouve, alias Fennabee, een Borgerhoutse illustrator en kunstenares. Ik woon hier in het superbruisende oud-Borgerhout om de hoek met mijn man, twee zonen en twee katten.

Ik ben freelance illustrator -ik teken zowel digitaal, analoog als live op events.

Lees meer …

Ik ben Fenna Bouve, alias Fennabee, een Borgerhoutse illustrator en kunstenares. 

Lees meer …

Fleur Zefa

Fleur Zefa is een Antwerpse ontwerpster en goudsmid. Ze maakt juwelen met een boodschap voor jezelf of voor de ander. Zoals de liefde die o zo mooi maar niet perfect is. Dat geeft ze weer met haar concept ‘Liefde met een hoek af’, en daar hoort zelfliefde zeker bij.

Lees meer …

Fleur Zefa is een Antwerpse ontwerpster en goudsmid. Ze maakt juwelen met een boodschap 

Lees meer …

Froya*

Froya stond in 2019 aan de wieg van BorGerHub. Ondernemen is (samen met natuur) de rode draad in haar leven. Ze heeft een hart voor duurzame, creatieve en gepassioneerde ondernemingen. Vanuit het idee dat iedereen de kans moet krijgen om te ondernemen bedachten ze het idee om samen te werken en samen producten te verkopen in 1 centraal verkooppunt.

Lees meer …

Froya stond in 2019 aan de wieg van BorGerHub. Ondernemen is (samen met natuur) de rode draad in haar 

Lees meer …

Gerhilde Maakt

Gerhilde maakt al heel haar leven van alles en nog wat.
Als klein meisje vroeg ze aan Sinterklaas een kaarsenmaakset en die kreeg ze ook dus maakte ze als kind en tiener kaarsen met haar moeder. Vooral van oude kaarsresten, om die een tweede leven te kunnen geven. Als volwassene ging ze ermee door,

Lees meer …

Ontdek Gerhilde Maakt, een veelzijdige creatieveling met een levenslange passie voor ambacht. Van kaarsen tot

Lees meer …

Kibibi

Kibibi is een merk dat de wereld vormgeeft zoals we die willen zien. Met kernwaarden zoals transparantie, eerlijkheid, originaliteit, circulariteit en handgemaaktheid, creëren we prachtige juwelen die gewoonweg mooi zijn. De juwelen zijn ontworpen door de fietsende marktkraamster, An, en met liefde uitgewerkt door getalenteerde Oegandese artiesten

Lees meer …

Kibibi is een merk dat de wereld vormgeeft zoals we die willen zien. Met kernwaarden zoals transparantie,

Lees meer …

Lapland

Lapland maakt tassen, toiletzakken, kussens en laptophoezen met textiel uit de kringwinkel. Zorgvuldig uitgezochte stoffen krijgen een tweede leven bij Lapland.

Lees meer …

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed eleifend ut velit quis gravida.

Lees meer …

Mirabella's Botanicals

Kristel van Mirabella’s Botanicals is onze Kruidenheks. Ze maakt kruidenproducten om van te genieten en je gezondheid te ondersteunen.
Botanical Self Care for Body, Mind & Soul
Je vindt in haar kruidenkast elixirs, zalfjes en thee, maar ook smoke wands, oxymels en bitters. Ze maakt alles met de hand in haar kruidenatelier in Antwerpen

Lees meer …

Kristel van Mirabella’s Botanicals is onze Kruidenheks. Ze maakt kruidenproducten om van te genieten 

Lees meer …

Monoloco

Ik ben Katrien, een mama van een 7-jarig dochtertje Roxy en een 1-jarige zoontje Sky Ocean.
Als nieuwe mama destijds merkte ik dat er heel wat aanbod was voor baby en peuters maar ik zocht echt kleding die een match had met het karakter van ons dochtertje: waar lief en stoer elkaar blenden. Met die visie kwam Monoloco tot leven. 

Lees meer …

Ik ben Katrien, een mama van een 7-jarig dochtertje Roxy en een 1-jarige zoontje Sky Ocean.

Lees meer …

Oh!rganic

Bij Oh!rganic vind je heerlijke kruidige infusies en kruiden recht van op het veld en alles wat je nodig hebt voor een theekransje. Wij bieden je kruiden van uitzonderlijke kwaliteit, die ook weldadig zijn. Oh!rganic werkt samen met coöperatieve boeren die onze duurzame waarden delen. Onze kruiden worden biologische dus vrij van pesticiden gekweekt.

Lees meer …

Bij Oh!rganic vind je heerlijke kruidige infusies en kruiden recht van op het veld en alles wat je nodig hebt voor een

Lees meer …

One Hit Wonder

Coco Chanel verwoordde het zo goed: “I’m for style, fashion changes too quickly.” En wie zijn wij om Coco Chanel tegen te spreken?
Exclusief en one-of-a-kind, dat is dan ook waar One Hit WOnder Vintage voor staat. One Hit Wonder biedt jou een unieke selectie vintage mode & accessoires.

Lees meer …

Coco Chanel verwoordde het zo goed: “I’m for style, fashion changes too quickly.” En wie zijn wij om Coco Chanel tegen te spreken ?

Lees meer …

Polenta

Ik wil jullie een stukje van mijn streek laten proeven op een kleine culinaire reis. We volgen een parcours door Friuli in het noordoosten van Italië, daar ben ik geboren en daar ben ik bezig met een bio- boerderij samen met meen neef.
We beginnen de verkenning van Friuli vanuit Villach, en na Tarvisio nemen we de SS13. Dit is de Pontebbana, de oude baan die Oostenrijk 

Lees meer …

Ik wil jullie een stukje van mijn streek laten proeven op een kleine culinaire reis. We volgen een parcours door Friuli 

Lees meer …

Pouffe!

Een jarenlange affiniteit met yoga en circulair textiel bracht de Antwerpse Tine Mallentjer ertoe een eigen lijn uit te brengen. Met Pouffe maakt ze stevige boekweitkussens, oogkussentjes en andere yoga-attributen uit textiel overschotten. Elk stuk wordt met zorg samengesteld. Slow-fashion dus,

Lees meer …

Een jarenlange affiniteit met yoga en circulair textiel bracht de Antwerpse Tine Mallentjer ertoe een eigen lijn uit 

Lees meer …

Simple Present

Hoi, ik ben Hilde en heb 3 prachtige dochters en een lieve vriend. Mijn intentie is om mensen bewust te maken dat je met weinig, veel kan doen. Ik word getriggerd door de natuur en kick op het werken met natuurlijke en gerecycleerde materialen. Ik maak vooral binnenhuisdecoratie met een lichte voorkeur van

Lees meer …

Hoi, ik ben Hilde en heb 3 prachtige dochters en een lieve vriend. Mijn intentie is om mensen bewust te maken 

Lees meer …

Skiep

Met veel passie en liefde is Alice vorig jaar gestart met de ontwikkeling van Skiep, de ecologische slowcooker/koelbox. Bij Skiep zorgt schapenwol voor urenlange isolatie. Stop je er iets warm in, garen gerechten langzaam verder – zonder verder energieverbruik. Omdat er geen verdamping is, trekken smaken heel goed door in je gerechten. 

Lees meer …

Met veel passie en liefde is Alice vorig jaar gestart met de ontwikkeling van Skiep, de ecologische

Lees meer …

Turtle Green

Turtlee Green streeft naar een wereld waarin oceanen en zeeschildpadden vrij zijn van plastic. Via onze VZW mobiliseren we middelen en bieden plasticvrije alternatieven aan in onze webshop. Onze missie is om te informeren, inspireren en actie te stimuleren, met als doel een golf van positieve verandering te creëren.

Lees meer …

Turtlee Green streeft naar een wereld waarin oceanen en zeeschildpadden vrij zijn van plastic.

Lees meer …

Zirla

Hoi! Ik ben Vanessa van Zirla. Met mijn illustraties en ontwerpen laat ik je graag
glimlachen en/of nadenken. Serieuze onnozeligheid dus.
Zirla staat voor eigen&aardig ontwerp. Deze eigen&aardigheidjes kan je
terugvinden op allerlei kaartjes, posters, stationary en aanverwanten.

Lees meer …

Hoi! Ik ben Vanessa van Zirla. Met mijn illustraties en ontwerpen laat ik je graag

Lees meer …